Ben je op zoek naar een nieuwe bureaustoel? Dan ben je er inmiddels waarschijnlijk wel achter gekomen dat er talloze opties zijn. Van goedkope simpele bureaustoelen tot dure luxe stoelen. Eén van de opties is de ergonomische bureaustoel van Lifegoods. Deze stoelen werden dit jaar razend populair en kwamen op vele plekken als beste uit de test. Maar wat is de Lifegoods ergonomische bureaustoel precies? En waarom is deze stoel anders dan andere? Wij vertellen je er alles over!

> Bekijk de ergonomische bureaustoelen van Lifegoods direct bij bol.com

 

Wat is een ergonomische bureaustoel?

Voordat we je meer vertellen over de ergonomische bureaustoel van Lifegoods, is het natuurlijk belangrijk om te weten wat een ergonomische bureaustoel überhaupt is. Een ergonomische bureaustoel is speciaal ontworpen voor het menselijk lichaam en is erop gemaakt om lang te zitten, zonder dat je rug- of nekklachten krijgt. Een ergonomische stoel is goed voor je zithouding en je vindt ze vaak op kantoren, bij gamers thuis en op andere plaatsen waar mensen uren achter elkaar zitten.

Bij het ontwerpen van een ergonomische bureaustoel wordt rekening gehouden met de zithouding en verschillende posturen van mensen. Daarnaast zijn de stoelen vaak verstelbaar, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende lengtes en lichaamsvormen. Een ergonomische bureaustoel ondersteunt je waar nodig en voorkomt dat je in een verkeerde houding gaat zitten.

Zeker wanneer je lang achter elkaar zit, bijvoorbeeld voor je werk, studie of om te gamen, is het belangrijk om een goede bureaustoel te nemen. Maar ook als je korter zit is een ergonomische bureaustoel beter dan een standaard stoel. Heb je snel last van je nek of rug? Of wil je er simpelweg zeker van zijn dat je een goede bureaustoel kiest die je lichaam ondersteunt? Dan is het slim om een ergonomische stoel te nemen.

lifegoods ergonomische bureaustoel

 

De Lifegoods ergonomische bureaustoel

Maar wat is er dan zo bijzonder aan de ergonomische bureaustoel van Lifegoods? Ten eerste: de prijs! Ergonomische bureaustoelen lopen nogal uiteen qua prijs. Zo zijn de goedkoopste rond de honderd euro, terwijl je ook een paar honderd euro voor een bureaustoel neer kunt tellen. Dit maakt natuurlijk nogal een verschil, maar dat zie je ook terug in de kwaliteit. En dat is nou precies waar Lifegoods zo goed in is: hoge kwaliteit voor een lage prijs. Hoe duur de stoelen van Lifegoods zijn, hangt af van het type dat je neemt, maar over het algemeen kosten de ergonomische bureaustoelen van Lifegoods zo’n 100 tot 150 euro. En daar krijg je een boel kwaliteit voor terug!

Comfort van de Lifegoods ergonomische bureaustoel

Daarnaast blinkt de stoel van Lifegoods uit in comfort. Eén van de redenen waarom de stoelen zo ontzettend comfortabel zijn, is de dikke zitting. De stoelen van Lifegoods hebben een zitting van wel 7 centimeter, waardoor de stoel heel zacht zit en je de hele dag kunt zitten zonder last van je billen of benen te krijgen. Daarnaast kun je de zitting 12 centimeter in hoogte verstellen en kun je de rugleuning 120 graden kantelen, waardoor je de stoel helemaal in kan stellen zodat ‘ie het lekkerste zit. En ook als je gedurende dag anders wil zitten, kun je de stoel anders instellen.

Verstelbaarheid van de stoel

Maar de hoogte van de zitting en de hoek van de rugleuning zijn niet de enige dingen die je kunt verstellen aan de Lifegoods ergonomische bureaustoel. Ook de armsteunen kun je 6 centimeter in hoogte verstellen. Zo kun je deze aanpassen aan de hoogte van de zitting en je bureau. Doordat de stoel helemaal verstelbaar is, zijn de bureaustoelen van Lifegoods geschikt voor mensen van tussen de 160 en 190 centimeter. Daarnaast zijn er Lifegoods modellen met een verstelbare hoofdsteun.

verstelbaarheid lifegoods ergonomische bureaustoel

 

Verschillende Lifegoods ergonomische bureaustoel modellen

Er is niet maar één Lifegoods ergonomische bureaustoel. Lifegoods biedt een aantal modellen, die allemaal net iets anders bieden. De meest verkochte modellen van Lifegoods zijn de standaard ergonomische bureaustoel, die slechts honderd euro kost, en de variant met hoofdsteun. Ben je op zoek naar een goede bureaustoel waar je de hele dag comfortabel op kunt zitten? Dan is het standaard model van Lifegoods goed genoeg. Maar wil je net dat extra comfort of heb je snel last van nekklachten? Dan is de versie met verstelbare hoofdsteun – die zo’n 50 euro meer kost – de beter optie.

 

Het beste uit de test

Dit jaar kwam de Lifegoods ergonomische bureaustoel volgens verschillende testen als winnaar uit de bus. En dat is niet voor niks. De stoelen van Lifegoods bieden optimaal comfort, en dat voor een ontzettend kleine prijs. Natuurlijk zijn er veel merken die goede stoelen aanbieden, maar voor de kwaliteit van Lifegoods ben je bij andere aanbieders al gauw een paar honderd euro kwijt. Prijs-kwaliteit is waar Lifegoods in uitblinkt.

lifegoods bureaustoel met hoofdsteun

 

Een bureaustoel van Lifegoods kopen?

Ben jij op zoek naar een goede bureaustoel, maar heb je niet zo’n enorm budget? Dan is de Lifegoods bureaustoel dus ideaal voor jou. Je kunt de verschillende bureaustoelen van Lifegoods kopen bij onder andere bol.com. En ze zijn nu ook nog eens in de aanbieding, dus wacht niet te lang! Wil je de Lifegoods ergonomische bureaustoel eerst vergelijken met andere aanbieders? Bekijk dan de beste ergonomische bureaustoelen van 2023.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.