Ben je op zoek naar een nieuwe bureaustoel? En moet je regelmatig lang achter elkaar zitten of heb je snel last van je rug, nek of schouders? Dan is het goed om een ergonomische bureaustoel te nemen. Maar welke bureaustoel is dan het beste, en waar moet je op letten bij het uitzoeken? Wij vertellen je er alles over! Dit is de top 6 ergonomische bureaustoelen.

Bekijk de beste ergonomische bureaustoel direct bij:
> Cooblue
> bol.com

 

Top 6 ergonomische bureaustoel | Snel naar:

  1. Elekiatech ergonomische bureaustoel
  2. Luxe ergonomische bureaustoel
  3. LifeGoods ergonomische bureaustoel
  4. Backerz ergonomische bureaustoel
  5. Euroseats Curve bureaustoel
  6. Ahrend 2020 Verta bureaustoel

 

De beste ergonomische bureaustoel kopen

Wanneer je lang achter elkaar moet zitten en snel last krijgt van pijn, is het goed om een ergonomische bureaustoel te kopen. Of eigenlijk is dit sowieso altijd beter. Een ergonomische bureaustoel is namelijk zo gemaakt dat hij je lichaam beter ondersteunt en beter is voor je zithouding dan een normale bureaustoel. Zo zit je in een betere houding en krijg je minder snel last van je rug, schouders of nek. Heeft een bureaustoel een arbo certificering, zoals NEN of NPR? Dan weet je zeker dat hij ergonomisch is.

Maar waar let je dan op bij het kopen van een ergonomische bureaustoel? Ten eerste is je budget natuurlijk van belang. Je kunt al een ergonomische bureaustoel kopen voor een paar tientjes. Maar wil je zeker weten dat je een goede bureaustoel koopt, met certificering? Dan kan het bedrag oplopen tot een paar honderd euro. Daarnaast is het belangrijk om te letten op voor welke lengte de stoel gemaakt is. Je kunt bureaustoelen wel bijna altijd verstellen, maar daar zit wel een minimum en maximum aan. Ben je erg lang of juist kort? Dan is het goed om te letten op de minimum en maximum lengte waarvoor de stoel te verstellen is. Als laatste is het goed om te letten op welke onderdelen je allemaal zelf kunt af stellen. Hoe meer je kunt verzetten, hoe beter je de stoel op maat kunt instellen. Zo past de stoel het beste bij jouw lichaam.

 

Top 6 ergonomische bureaustoelen

Wij gingen op zoek naar de beste ergonomische bureaustoel. Van goedkoop tot duurder; dit zijn de beste bureaustoelen voor jouw lichaam!

1. Elekiatech ergonomische bureaustoel

elekiatech ergonomische bureaustoel

Wil je een goede bureaustoel, maar heb je niet zo’n groot budget? De ergonomische bureaustoel van Elekiatech kost nog geen €100! Deze bureaustoel is ergonomisch ontworpen met een y-vormige lendensteun die gemaakt is om het beste bij de wervelkolom te passen en 5,5 centimeter in hoogte versteld kan worden. Daarnaast is het materiaal van de rugleuning ademend en comfortabel, waardoor je de hele dag lekker zit. De stoel draait 360 graden, de rugleuning kun je kantelen en zo instellen op wat jij fijn vindt en de armleuningen zijn inklapbaar. De bureaustoel is geschikt voor mensen tot en met 150 kg.

> Bekijk de Elekiatech ergonomische bureaustoel bij bol.com

2. Luxe ergonomische bureaustoel

luxe ergonomische bureaustoel

Nog zo’n ergonomische bureaustoel die nog geen honderd euro kost, is deze luxe bureaustoel van bol.com. Deze stoel is qua ontwerp gebaseerd op de stoel van een sportauto, en er daarmee op gemaakt om urenlang te zitten. En gebruik je de stoel om veel te gamen? Dan voelt het ook nog eens alsof je net echt in die auto zit! Deze bureaustoel heeft een dikke schuimvulling waardoor ‘ie erg comfortabel is, heeft een kantelbare rugleuning waardoor je rug minder vermoeid raakten is instelbaar wat betreft hoogte. De stoel is geschikt voor een belasting tot 150 kg.

> Bekijk de luxe ergonomische bureaustoel bij bol.com

3. LifeGoods ergonomische bureaustoel

lifegoods stoel

Heb je iets meer budget om uit te geven aan een goede bureaustoel? Dan is de LifeGoods ergonomische bureaustoel misschien wel wat voor jou. Deze stoel is maar liefst 10 centimeter in hoogte te verstellen en daarmee geschikt voor vele lengtes. Daarnaast kun je de hoek van de armleuningen verstellen, kun je de hoek van de rugleuning verstellen en de hoek van de hoofdsteun verstellen. Daarnaast zorgt de zwarte mesh stof van de rugleuning ervoor dat de stoel goed ademt en comfortabel zit. En de poten met een chrome afwerking zorgen ook nog voor een extra mooie touch! De maximale belasting van de stoel is 136 kg.

> Bekijk de LifeGoods ergonomische bureaustoel bij bol.com

4. Backerz ergonomische bureaustoel

backerz bureaustoel

Nog zo’n goede bureaustoel in de middenklasse wat betreft prijs is deze ergonomische bureaustoel van Backerz. Deze stoel is zowel NEN als NPR gecertificeerd en daarmee sowieso goed voor je zithouding en lichaam. Hij is volledig verstelbaar: de zitting en rugsteun zijn verstelbaar, de armleuningen zijn verstelbaar en de hoofdsteun is verstelbaar. De stoel is gemaakt van hoogwaardig PolyPro materiaal, wat comfortabel en duurzaam is. De stoel is geschikt voor mensen tussen 155 en 195 centimeter met een maximaal gewicht van 128 kg.

> Bekijk de Backerz ergonomische bureaustoel bij bol.com

5. Euroseats Curve bureaustoel

euroseats curve bureaustoel

Heb jij een nog wat groter budget en wil je er zeker van zijn dat je voor eens en voor altijd een goede investering doet in een stoel die jouw lichaam perfect ondersteunt? De Euroseats Curve bureaustoel is dan misschien wel de beste optie. Deze stoel is NEN gecertificeerd en geschikt voor mensen van 151 tot 192 centimeter. De stoel zorgt ervoor dat je automatisch een actieve zithouding aanneemt, waardoor je minder snel last van rugklachten krijgt. Hij is volledig verstelbaar en zo gemaakt dat je er minimaal 8 uur achter elkaar op kunt zitten. Daarnaast zorgt het materiaal van de rugleuning voor goede ventilatie.

> Bekijk de Euroseats Curve bureaustoel bij Coolblue

6. Ahrend 2020 Verta bureaustoel

Ahrend 2020 Verta Bureaustoel

Wil jij allen het beste van het beste en wil je er zeker van zijn dat je nooit meer last van je lichaam hebt nadat je lang op je bureaustoel hebt gezeten? Ga dan voor de Ahrend 2020 Verta bureaustoel. Deze bureaustoel is NPR gecertificeerd en maar liefst 13 centimeter in hoogte te verstellen. De stoel beschikt over een synchro beweging mechanisme, waardoor de stoel zich aan jouw lichaam aanpast en ervoor zorgt dat je altijd een actieve zithouding hebt. Hij is volledig verstelbaar, ademt goed en geschikt voor mensen tot 110 kg. Je kunt minimaal 8 uur lang op de stoel zitten zonder klachten te krijgen.

> Bekijk de Ahrend 2020 Verta bureaustoel bij Coolblue

 

Jouw ideale ergonomische bureaustoel

Welke bureaustoel de beste is, hangt af van jouw situatie. Natuurlijk zit er een enorm verschil in de prijzen van de verschillende stoelen, dus dit speelt een grote rol. Maar ook belangrijk is waar je de stoel voor wil gebruiken en wat je belangrijk vindt. Zit je nooit zo lang achter elkaar op jouw bureaustoel en heb je niet snel last van je rug of nek? Dan is het misschien niet nodig om de duurste en beste stoel te kopen. Maar heb je vaak klachten en zit je soms uren achter elkaar te werken of gamen? Dan is het het misschien wel waard om het beste van het beste te overwegen en wat meer aan de stoel uit te geven. Niet alleen op zoek naar een nieuwe stoel, maar ook naar een nieuw bureau? Bekijk de beste verstelbare bureaus.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.