Een make-up adventskalender… Het is misschien wel het leukste item om een vrouw cadeau te doen in (of eigenlijk voor) de decembermaand! Want als je erover nadenkt geef je iemand eigenlijk een maand lang iedere dag een cadeau. Eén ding weten we zeker: de aanloop naar sinterklaas en kerst is een feest voor alle beautyfans. Hieronder hebben we de 8 mooiste make-up adventskalenders van 2023 voor je verzameld, met daarin bekende merken zoals Clinique, Rituals, Charlotte Tilbury en Benefit Cosmetics. Welke kies jij?

> Bekijk direct alle make-up adventskalenders bij Douglas
> Bekijk direct alle make-up adventskalenders bij De Bijenkorf

 

Make-up adventskalender 2023 – Dit zijn de 8 mooiste

make up adventskalender rituals

Make-up adventskalender Rituals

Het wordt heel leuk aftellen naar kerst met deze geweldige adventskalender van Rituals. Achter ieder raampje bevindt zich een leuk cadeau… Aan wie geef jij ‘m cadeau?

Shop deze Rituals adventskalender bij:
> Douglas
> De Bijenkorf

make up adventskalender nyx

Make-up adventskalender NYX

De verpakking van de NYX adventskalender 2023 is écht een plaatje! In de vakjes zitten 24 iconische bestsellers van NYX (zowel mini’s als full size verpakkingen).

Shop deze NYX adventskalender bij:
> Douglas

make up adventskalender clinique

Make-up adventskalender Clinique

Clinique heeft in 2023 een limited edition adventskalender op de markt gebracht. Het zijn vooral verzorgende gezichtsproducten. Alles is 100% parfumvrij en getest op allergieën.

Shop deze Clinique adventskalender bij:
> De Bijenkorf

make up adventskalender bijenkorf

Make-up adventskalender Bijenkorf

Bijenkorf heeft zelf ook een limited edition adventskalender geïntroduceerd met daarin allerlei beauty producten (van o.a. Balmain, MAC, Dior, NARS & Gucci) t.w.v. €300,-!

Shop deze Bijenkorf adventskalender bij:
> De Bijenkorf

make up adventskalender benefit

Make-up adventskalender Benefit

Hoewel in de adventskalender van het populaire Benefit Cosmetics maar 12 vakjes zitten, zijn dit producten die iedere vrouw wel wil hebben… (Denk aan de hoola bronzer & de precisely my brow pencil).

Shop deze Benefit adventskalender bij:
> Douglas

make up adventskalender charlotte tilbury

Adventskalender Charlotte Tilbury

Laat dromen uitkomen met deze adventskalender van Charlotte Tilbury… Wat een prachtige producten zitten hierin! Het zijn zowel full size als travel size producten, verpakt in een feestelijke look.

Shop deze Charlotte Tilbury adventskalender bij:
> De Bijenkorf

make up adventskalender douglas

Make-up adventskalender Douglas

Douglas heeft zelf ook een aantal adventskalenders uitgebracht, waarvan dit de make-up variant is. Er is ook nog een skincare, ogen en beauty versie + er is zelfs een mannelijke adventskalender te koop. 

Shop deze Douglas adventskalender bij:
> Douglas

make up adventskalender kiehls

Make-up adventskalender Kiehl's

Deze adventskalender van Kiehl’s zit vol met 24 verschillende huidverzorgingsproducten, van serums en crèmes tot cleaners en maskers. De limited edition verpakking is ontworpen door Maïté Franchi.

Shop deze Kiehl’s adventskalender bij:
> Douglas
> De Bijenkorf

Meer make-up adventskalenders?

Dit waren onze 8 favoriete make-up adventskalenders van 2023! Niet gevonden wat je zocht? Geen probleem. Bekijk dan op je gemak het complete aanbod bij:

> Douglas

> De Bijenkorf