Een make-up adventskalender… Het is misschien wel het leukste item om een vrouw cadeau te doen in (of eigenlijk voor) de decembermaand! Want als je erover nadenkt geef je iemand eigenlijk een maand lang iedere dag een cadeau. Eén ding weten we zeker: de aanloop naar Sinterklaas en Kerst is een feest voor alle beautyfans. Hieronder hebben we de 8 mooiste make-up adventskalenders van 2023 voor je verzameld, met daarin bekende merken zoals Clinique, Rituals, Charlotte Tilbury en Benefit Cosmetics. Welke kies jij?

> Bekijk direct alle make-up adventskalenders bij Douglas
> Bekijk direct alle make-up adventskalenders bij bol.com
> Bekijk direct alle make-up adventskalenders bij de Bijenkorf

 

Make-up adventskalender 2023 – Dit zijn de 8 mooiste

make-up-adventskalender-rituals

Make-up adventskalender Rituals

Het wordt heel leuk aftellen naar kerst met deze geweldige adventskalender van Rituals. Achter ieder raampje bevindt zich een leuk cadeau… Aan wie geef jij ‘m cadeau?

Shop deze Rituals adventskalender bij:
> bol.com

make-up-adventskalender-nyx

Make-up adventskalender NYX

De verpakking van de NYX adventskalender 2023 is écht een plaatje! In de vakjes zitten 24 iconische bestsellers van NYX (zowel mini’s als full size verpakkingen).

Shop deze NYX adventskalender bij:
> Douglas

make-up-adventskalender-clinique

Make-up adventskalender Clinique

Clinique heeft in 2023 een limited edition adventskalender op de markt gebracht. Het zijn vooral verzorgende gezichtsproducten. Alles is 100% parfumvrij en getest op allergieën.

Shop deze Clinique adventskalender bij:
> De Bijenkorf

make-up-adventskalender-only-you

Make-up adventskalender Only You

Make-up én beautyaccessoires, je vindt alles wat je hartje begeert in deze adventskalender van Only You. Maak elke dag een nieuw vakje open en verras jezelf of iemand anders met superleuke cadeautjes. 

Shop deze Only You adventskalender bij:
> bol.com

make-up-adventskalender-benefit

Make-up adventskalender Benefit

Alle glitter en glimmer die een vrouw maar kan wensen, zit in deze adventskalender. Dit zijn dit producten die iedere vrouw wel wil hebben… (Denk aan de hoola bronzer & de precisely my brow pencil).

Shop deze Benefit adventskalender bij:
> Douglas

make-up-adventskalender-charlotte

Adventskalender Charlotte Tilbury

Laat dromen uitkomen met deze adventskalender van Charlotte Tilbury… Wat een prachtige producten zitten hierin! Het zijn zowel full size als travel size producten, verpakt in een feestelijke look.

Shop deze Charlotte Tilbury adventskalender bij:
> De Bijenkorf

make-up-adventskalender-douglas

Make-up adventskalender Douglas

Douglas heeft zelf ook een aantal adventskalenders uitgebracht, waarvan dit de make-up variant is. Er is ook nog een Deluxe versie + er is zelfs een mannelijke adventskalender te koop.

Shop deze Douglas adventskalender bij:
> Douglas

make-up-adventskalender-loreal

Make-up adventskalender L'Oréal

Ook al heeft de adventskalender van L’Oréal niet voor iedere dag een cadeautje, iedere vrouw weet dat de producten van L’Oréal precies zijn die je nodig hebt. Maak de december-maand nog feestelijker met deze adventskalender.

Shop deze L’Oréal adventskalender bij:
> Douglas

Meer make-up adventskalenders?

Dit waren onze 8 favoriete make-up adventskalenders van 2023! Niet gevonden wat je zocht? Geen probleem. Bekijk dan op je gemak het complete aanbod bij:
> Douglas
> De Bijenkorf

> bol.com