Yes, het is weer zomer! De zon schijnt en we kunnen weer lekker buiten wijntjes drinken. Heerlijk om met een fles wijn naar het strand of park te gaan. Maar waar drink je uit? Zonde om jouw mooie wijnglazen van thuis mee te nemen. Gelukkig is daar een oplossing: plastic wijnglazen. Niet alleen handig voor als je een wijntje op het strand of in het park wil drinken, maar ook handig om mee te nemen op vakantie! Plastic wijnglazen zijn namelijk een stuk lichter dan normale glazen. Wij hebben voor jou de beste en mooiste wijnglazen van plastic op een rijtje gezet, zodat je niet meer verder hoeft te zoeken.

Of bekijk direct alle plastic wijnglazen
Xenos | Blokker | bol.com | HEMA

 

Top 5 beste plastic wijnglazen

1. HEMA kunststof wijnglazen

Kuntstof wijnglas hema

Hoe cute zijn deze kunststof wijnglazen van de HEMA. Een schattig setje van twee wijnglazen met stippen. Je kunt de wijnglazen stapelen, dus makkelijk meenemen. Daarnaast mogen ze ook gewoon in de vaatwasser. Handig! Je scoort dit leuke setje bij de HEMA.

> Shop kunststof wijnglazen bij de HEMA

2. Kristallook pastic wijnglazen Blokker

Plastic wijnglazen Blokker

Wil je wijnglazen van plastic, maar wel een beetje fancy? Dan zijn deze prachtige plastic wijnglazen van de Blokker iets voor jou. Ze zijn gemaakt van hard kunststof, waardoor het heel erg lijkt op echt kristalglas. Ook deze mooie “glazen” mogen in de vaatwasser.

> Scoor de kristallook plastic wijnglazen bij Blokker

3. Plastic wijnglazen ribbel blauw

Blauwe wijnglazen bol.com

Blauwe, plastic wijnglazen met een leuk ribbeltje. Dat is weer eens iets anders! Niet alleen leuk voor een picnic of om mee te nemen op vakantie, maar ook voor een verjaardag. De wijnglazen zien er heel feestelijk uit. En handig natuurlijk dat ze niet kapot kunnen vallen. 😉

> Shop de blauwe plastic wijnglazen op bol.com

4. Wijnglazen van onbreekbaar kunststof

Kunststof wijnglazen Blokker

Deze glazen lijken heel erg op wijnglazen van glas. Je ziet bijna het verschil niet! Ze zien er superstrak uit, maar zijn toch gemaakt van onbreekbaar kunststof. Ook deze kunnen gewoon in de vaatwasser en zijn van goede kwaliteit.

> Scoor de wijnglazen van onbreekbaar kunststof bij Blokker

5. Wegwerp wijnglazen Xenos

Wegwerp wijnglazen Xenos

Ga je liever voor een goedkopere optie? Bekijk dan dit setje van de Xenos. Dit zijn wegwerp wijnglazen, bedoeld voor eenmalig gebruik. Natuurlijk kun je ze vaker gebruiken als je er zuinig op bent, maar ze kunnen niet in de vaatwasser. Ze zijn stapelbaar, waardoor je ze makkelijk kunt meenemen.

> Bekijk de wegwerp wijnglazen bij Xenos

 

Hopelijk kan je door deze top 5 plastic wijnglazen genieten van veel wijntjes in de zon! Maar, vergeet niet om je goed in te smeren. Bekijk hier onze top 5 zonnebrand.

Deze top 5 wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte plastic wijnglazen bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.