Het opspuiten van een lekker parfum is voor veel vrouwen een belangrijk onderdeel dat niet wordt vergeten tijdens het klaarmaken voor een nieuwe dag. Met een goede parfum haal je herinneringen op en je wordt zelfverzekerder. De geuren van damesparfum zijn vaak uiteenlopend. Van een subtiele bloemengeur tot een warme, aardse geur. Het vinden van de perfecte parfum kan soms best lastig zijn, omdat het aanbod van parfums gigantisch is. Daarom hebben wij speciaal voor jou een top 5 nieuwe parfum dames opgesteld zodat jij in 2024 gegarandeerd complimenten krijgt. Lees snel verder en kies je favoriet!

Of ga snel naar nieuwe dames parfum bij:
> bol.com
> ICI Paris
> Douglas
> Deloox

 

Shop de 5 nieuwe parfum dames van 2024

Hieronder vind je onze top 5 favoriete van de nieuwe parfum dames van 2024 inclusief een linkje naar bol.com, ICI Paris XL, Douglas en Deloox. Zo kun je makkelijk jouw favoriete Eau de Parfum bestellen.

1. Zadig & Voltaire – This is Really Her!

Zadig & Voltaire - This is Really Her parfum

Ontdek de nieuwe damesgeur van Zadig & Voltaire – This is Really Her! Deze parfum wordt toegevoegd aan de This Is-collectie. Het parfum heeft een bloemige ambergeur. Dit komt door een mix van felroze bessen, honing-, patchoeli-en vanillenoten. Deze Zadig & Voltaire parfum is ideaal om overdag te dragen, maar ook ’s avonds naar een feestje.

Bekijk Zadig & Voltaire – This is Really Her! bij:
> ICI Paris XL
> Douglas
> Deloox

2. Yves Saint Laurent – Black Opium Over Red

Yves Saint Laurent - Black Opium Over Red parfum

Als je het aan ons vraagt, is dit een echte verleidelijke vrouwenparfum waarbij kenmerken zoals mysterieus, sensueel en intens centraal staan. Door de tonen van sprankelende kersen en jasmijnbloemen wordt er een bloemige, fruitige geur gecreëerd. Black Opium Over Red is een perfecte parfum als je van fruitig en zoet houdt!

Bekijk Yves Saint Laurent – Black Opium Over Red bij:
> ICI Paris XL
> Douglas

3. Chloé – Nomade Nuit d’Egypte

Chloé - Nomade Nuit d'Egypte parfum

Deze nieuwe parfum van Chloé is een heerlijke bloemige geur. Dit komt door de combinatie van top-noot sinaasappelbloesem en basis-noot vanille. Om het flesje van de parfum zit een blauw gevlochten koord. Dit staat bekent als het iconische ‘Egyptisch blauw. Chloé – Nomade Nuit d’Egypte is een ideaal cadeau om jezelf mee te verwennen of om te geven als cadeau.

Bekijk Chloé – Nomade Nuit d’Egypte bij:
> ICI Paris XL
> Douglas

4. Rabanne – Fame Intense

Rabanne - Fame Intense Parfum

Zeker een pluspunt, zo’n mooi flesje, maar het gaat natuurlijk om de geur! Fame Intense is een houtachtige parfum met een mix van ingrediënten zoals jasmijn, wierook en sandelhout. Waar je ook heen gaat, de opkomende FAME-ster in jou straalt en elke ruimte licht op.

Bekijk Rabanne – Fame Intense bij:
> ICI Paris XL
> Douglas
> Bol.com

5. Armani – My Way Nectar

Armani - My Way Nectar Parfum

My Way Nectar is tijdloos en elegant! De geur van deze parfum geeft een explosie van fruitige bloemige tonen die zijn ontstaan uit een contrast van sappige peer en stralende tuberoos. Het flesje introduceert een vernieuwende, levendige expressie van de My Way-collectie met haar verfrissende roze tint.

Bekijk Armani – My Way Nectar bij:
> ICI Paris XL
> Douglas

 

Dit waren onze top 5 nieuwe parfum dames van 2024! Benieuwd naar meer parfum tips? Bekijk onze top 10 damesgeuren.