Dat HEMA altijd de beste producten van het moment heeft, en vooral geen kans voorbij laat gaan om op de actualiteit in te spelen en met verrassende nieuwtjes te komen, weten we inmiddels allemaal wel. En daarom is het dan ook niet gek dat HEMA sinds een tijd samenwerkt met Easytoys om erotische producten in een HEMA jasje te verkopen. Maar nu hebben de twee iets nieuws: de tompouce vibrator. Wij vertellen je er alles over!

> Koop de tompouce vibrator direct bij HEMA

 

HEMA tompouce vibrator

De tompouce vibrator: wat is het?

Maar wat is de tompouce vibrator dan eigenlijk? En wat is er nou zo leuk en bijzonder aan? Zoals je misschien al hebt herkend, is de tompouce vibrator een vibrator helemaal in stijl van de welbekende HEMA tompouce. Het felle roze, zachte roze en zachte geel komt terug in talloze producten van HEMA. Nadat ze eerder bijvoorbeeld al een tompouce koffer en tompouce kerstbal uitbrachten in dezelfde herkenbare kleuren, heeft de vibrator nu dus ook deze stijl.

De vibrator is ontworpen en uitgebracht samen met Easytoys, en werkt met luchtdruk. De ring aan de bovenkant van de vibrator stimuleert de clitoris door te trillen, en tegelijkertijd zorgt de zuigende kracht van de vibrator voor extra stimulatie. De vibrator heeft 5 verschillende standen, waardoor je zelf bepaalt hoe hard of zacht ‘ie werkt. Het kapje aan de bovenkant is gemaakt van siliconen, waardoor je de vibrator gemakkelijk schoonmaakt. En ook nog eens handig: de vibrator is 100% waterdicht. Dus of je ‘m nou in bad of onder de douche wil gebruiken, het kan allemaal!

 

Waar koop je de vibrator?

De tompouce vibrator is sinds 23 oktober 2023 te koop op de HEMA website.. De vibrator is maar in zeer beperkte oplage uitgebracht, dus wil je er zeker van zijn dat je er eentje kunt bemachtigen? Bestel ‘m dan snel! Op zoek naar een ander soort vibrator? Bekijk hier de beste Satisfyer aanbiedingen!

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.