Op zoek naar een Ticket to Ride Europe aanbieding? Dan ben je hier op de juiste plek! Omdat wij zelf groot fan zijn van de Ticket to Ride spellen, houden we op deze pagina de beste Ticket to Ride Europe aanbiedingen en kortingen voor je bij. Zo heb je altijd de beste deal te pakken en betaal je nooit te veel. Benieuwd naar de aanbiedingen die we voor je gespot hebben? Bekijk ze snel hieronder!

Of ga direct zelf op zoek naar een Ticket to Ride Europe aanbieding bij:
> Bol.com
> De Bijenkorf
> Wehkamp

 

Ticket to Ride Europe aanbieding

 

Ticket to Ride Europe – Het bordspel

Tijdens de coronacrisis zijn bordspellen populairder dan ooit geworden, waarbij één spel in het bijzonder: Ticket to Ride. Dit populaire bordspel biedt spanning en plezier voor alle leeftijden. Je kunt het eindeloos blijven spelen en het zal nooit vervelen!

Maar hoe werkt het dan precies? Bij Ticket to Ride Europe reis je met de trein over het hele continent. Alle spelers krijgen bij de start van het spel een aantal bestemmingskaarten met daarop een route. Het doel is om deze route te volbrengen door het leggen van verbindingen tussen steden, mits je de juiste kaartencombinaties in je bezit hebt. Wie aan het eind van het spel de meeste punten heeft verzameld met zijn/haar treinnetwerk wint Ticket to Ride Europe!

Ticket to Ride Europe is is één van de grotere spellen in de Ticket to Ride collectie. Eén potje duurt gemiddeld 60 minuten en je kunt het spel spelen met 2 tot 5 spelers. Naast deze Ticket to Ride Europe aanbieding zijn er nog meer populaire varianten van dit spel zoals: Amsterdam, London, USA, New York, France, Nederland en Afrika.

ticket to ride europe aanbieding

 

Zoek een Ticket to Ride Europe aanbieding bij:

> Bol.com
> De Bijenkorf
> Wehkamp

 

TIP! Bekijk onze Bordspellen Top 10 of lees hier meer over andere Ticket to Ride spellen.