Aan het begin van je relatie ben je ontzettend verliefd; je kunt geen genoeg van elkaar krijgen. Je wilt het liefst de hele dag bij diegene zijn en vindt alles aan die persoon leuk. Ook je seksleven is dan vaak het spannendst, want alles is nog nieuw. Een fantastische tijd is dat. Maar hoe erg je het ook probeert, na een paar jaar relatie sluipt toch vaak de seksuele sleur je slaapkamer binnen. Het is allemaal een beetje saai of voorspelbaar geworden en nu je tijdens de lockdown de hele dag op elkaars lip zit, is het een hele klus om het spannend te houden in bed. Maar wees niet getreurd, want met deze tips geef je jouw seksleven een weer een enorme boost!

 

Gebruik speeltjes 

Je hebt tegenwoordig ontzettend veel speeltjes! Denk bijvoorbeeld aan de Lovense Lush 3 ; een krachtig vibratie ei die je op afstand kunt besturen. Of de Lovense Max 2; een bijzonder realistische masturbator. Die door middel van vacuüm techniek het samentrekken van de vaginaspieren nabootsen om zo een levensechte sensatie te garanderen (ook leuk voor als je partner een weekendje weg is). Allemaal toys die jouw seksleven weer in vuur en vlam zetten. 

 

Praat met elkaar 

Mis jij echte spanning in de slaapkamer? Praat er met elkaar over. Wees open en eerlijk en praat over je verlangens en fantasieën en die van je partner. Zo kom je van elkaar te weten wat fijn en lekker voelt of wat je juist mist in je seksleven. Met een goed gesprek is de spanning gegarandeerd weer helemaal terug. 

 

Experimenteer met nieuwe standjes 

Heb je altijd seks in een bepaalde routine of in dezelfde standjes? Probeer iets nieuws uit en verras zo je partner. Doe is een avond helemaal gek en gooi die routine het raam uit. Als je altijd seks hebt in de slaapkamer, doe het dan een keer op een hele andere locatie. Bijvoorbeeld in de woonkamer of in de badkamer. Af en toe een beetje experimenteren zal wonderen doen. 

 

Het uiterlijk

Verzorg jezelf en blijf aandacht besteden aan je uiterlijk. De mannen kunnen bijvoorbeeld een keer die bierbuik eraf gaan trainen of een geurtje opdoen voordat ze het bed in duiken. En de vrouwen kunnen een keer iets spannends aan doen in plaats van een verwassen t-shirt. Besteed wat meer aandacht aan je uiterlijk en maak jezelf weer aantrekkelijk; je partner zal ‘t waarderen. 

 

Met al deze tips zal jouw seksleven weer zijn als nooit tevoren en is die liefdesvonk weer helemaal terug. Succes!