Wanneer je op zoek bent naar een goedkope laptop van Apple, dan is een refurbished Macbook dé oplossing! De laptops van Apple zijn enorm populair en mede daardoor ook vaak duurder dan laptops van andere merken. Tegenwoordig zijn er heel veel toonaangevende aanbieders die refurbished Macbooks verkopen. Dit zijn niet zomaar tweedehands Macbooks, maar deze zijn volledig gecontroleerd, getest, schoongemaakt en waar nodig gerepareerd. Wij hebben de beste 3 refurbished Macbooks van de grote aanbieder Bol.com voor je op een rijtje gezet. Deze worden allemaal aangeboden met 30 dagen zichttermijn en volledige garantie!

> Bekijk hier alle refurbished Macbooks van bol.com
> Bekijk hier alle soorten laptop aanbiedingen

 

Refurbished Macbook Pro 15”

Deze Apple Macbook Pro is een echte topper onder de refurbished Macbooks! Met een 15 inch IPS beeldscherm geniet je van prachtig beeld tijdens het kijken van video’s bijvoorbeeld. Dankzij de Intel Core i7 processor werkt deze refurbished Macbook enorm snel en is deze binnen no-time opgestart. Verder voldoet deze Macbook Pro 15” aan de volgende eigenschappen:

  • 4 GB Intern geheugen
  • 1000 GB HDD opslagcapaciteit
  • 1024 MB videokaart-geheugen

> Nu te bestellen voor €699,-

 

Refurbished Macbook Pro 13,3”

Ga je liever voor een kleiner formaat om makkelijk mee te nemen? Dan is de Macbook Pro 13,3” een goede keuze! Er zijn verschillende versies van de Macbook Pro 13,3” geproduceerd de afgelopen jaren, dus kijk altijd goed in de productbeschrijving of de laptop aan jouw eisen voldoet. Deze refurbished Macbook beschikt onder anderen over de volgende eigenschappen:

  • Intel Core i5
  • Intel HD Graphics 4000
  • 500 GB HDD opslagcapaciteit

> Bestel nu voor €699,-

 

Refurbished Macbook Air 13,3”

Deze refurbished Macbook Air 13,3” is een erg dunne en lichte laptop met erg goede eigenschappen! Deze Macbook Air beschikt over een IPS beeldscherm en werkt dankzij de 128 GB SSD opslagcapaciteit heel snel. Overige specificaties van deze top laptop zijn:

  • Intel iCore i5
  • Intel HD Graphics 5000
  • 1024 MB videokaart-geheugen

> Nu voor €729,- te bestellen

 

Door te kiezen voor een refurbished Macbook kun je erg veel geld besparen. Wanneer je een refurbished laptop bestelt via Bol.com zijn de regelingen omtrent garantie vaak erg goed geregeld. Op deze manier heb je voor een goede prijs een perfect werkende Macbook in plaats van een nieuwe laptop die minder snel werkt. Toch kan er met elke laptop altijd iets gebeuren dus zorg altijd dat je een goede verzekering afsluit voor jouw waardevolle bezittingen!