Deadlines voor je studie, afspraken voor werk, sociale activiteiten met vrienden en familie en nog veel meer. Het leven van een student is vaak erg druk en chaotisch en daarom kunnen sommige afspraken er soms even tussendoor schieten. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en dit kan soms vervelende gevolgen met zich meebrengen. Om dit te voorkomen is het fijn om orde aan te brengen in al je afspraken en deadlines en dit doe je met een weekplanner! Om voor het nieuwe schooljaar de beste weekplanner te scoren, hebben wij een top 7 opgesteld.

Bekijk meteen alle weekplanners
> Hema
> bol.com
> Blokker

 

Top 7 weekplanners

  1. Planbooks – Weekplanner
  2. Weekplanner magnetisch
  3. Blokker weekplanner
  4. Blokker magnetisch whiteboard
  5. Sassy me bureauplanner
  6. Greenstory – Sticky Whiteboard
  7. Maan Amsterdam planner

 

Weekplanner | Wat is het?

Een weekplanner is eigenlijk een agenda waarbij je je vooral focust op de aankomende week. Een weekplanner wordt ook wel een weekkalender genoemd. Voor studenten is dit vaak ideaal, omdat je meestal toch niet heel ver vooruit plant. Je kunt aan het begin van iedere week alles opschrijven wat je die week moet doen. Hierbij kun je denken aan opdrachten voor school of werk, maar ook andere kleine dingen zoals schoonmaken in huis of je pakketje terugbrengen. Allereerst is het fijn om een planning te maken zodat je niks vergeet en daarnaast is het prettig voor je concentratievermogen om alles even op te schrijven. Zo maak je je hoofd even leeg en kun je je focussen op de dingen die je die dag moet doen. Een planner kun je in veel verschillende vormen kopen. Hierbij kun je denken aan een blok met afscheurvellen, één die je kan ophangen of een planner whiteboard.

 

Weekplanner | Top 7 2023

Om de weekplanner te vinden die het beste past bij jou wensen, hebben wij een top 7 van goede planners opgesteld.

1. Planbooks – Weekplanner

weekplanner planbooks

Deze weekplanner vinden wij heel fijn, omdat ‘ie heel simpel is. Je wordt niet afgeleid door andere overbodige aspecten op de planner, maar je vult echt alleen de dingen in die je op een dag moet doen. Daarnaast is het eerste vakje erg handig om wat dingen in op te schrijven die je echt niet mag vergeten die week. Deze planner heeft pagina’s voor meer dan 50 weken! Hiermee kom je het schooljaar dus wel door.

> Check de Planbooks Weekplanner bij bol.com

2. Weekplanner magnetisch

weekplanner magnetisch

Deze weekplanner kun je door de magnetische strippen aan de achterkant heel makkelijk aan een magneetbord of bijvoorbeeld aan de koelkast hangen. Ook deze planner heeft genoeg vellen voor het hele jaar, 60 zelfs! Op elk vel staat een dier afgebeeld, wat superleuk is als je jouw planner een beetje gezellig eruit wil laten zien.

> Koop de magnetische weekplanner bij de Hema

3. Blokker weekplanner

weekplanner blokker

De weekplanner van de Blokker is vooral heel voordelig als je niet veel geld uit wil geven aan een soortgelijk product. Voor maar een paar euro kun je deze al aanschaffen. Zeker als jij niet van plan bent om ‘m elke week te gaan gebruiken, maar bijvoorbeeld alleen tijdens examenperiodes. Dit blok heeft namelijk wat minder bladzijdes dan die hiervoor, 24 vellen heeft deze planner.

> Schaf de voordelige weekplanner van de Blokker hier aan

4. Blokker magnetisch whiteboard

weekplanner whiteboard blokker

De Blokker heeft ook een weekplanner whiteboard. Zo kun je elke week je plannen gewoon weer uitvegen en opnieuw opschrijven met de bijgeleverde whiteboard marker. Superhandig toch?

> Lees meer over het magnetisch whiteboard van de Blokker

5. Sassy me bureauplanner

weekplanner sassy

Deze planner heeft allereerst een erg mooi design en is het dus niet erg als hij in het zicht op je bureau ligt. Daarnaast heb je extra veel ruimte om afspraken op te schrijven, doordat je twee pagina’s hebt voor één week. Extra druk? Geen probleem dus! Ten slotte kun je eerdere weken gemakkelijk bewaren door ze gewoon naar achteren te gooien met de ringetjes. Zo bewaar je de vellen wel maar heb je wel die van aankomende week bovenop liggen.

> De Sassy me bureauplanner vind je bij de Hema

6. Greenstory – Sticky Whiteboard

weekplanner whiteboard

 

Vinden jij en je huisgenoten het fijn om van elkaar te weten wat ze moeten doen en of ze bijvoorbeeld thuis eten? Dan zou je er ook voor kunnen kiezen om een planner te delen met elkaar. De planner van Greenstory kun je oneindig herplakken op vlakke, gladde, niet poreuze ondergronden, zoals je koelkast of keukenkastje. De tekst kun je op het whiteboard gemakkelijk uitwissen en opnieuw opschrijven.

> Check het weekplanner whiteboard bij bol.com

7. Maan Amsterdam planner

weekplanner maan

Naast de planner per dag in de week kun je in deze planner van Maan Amsterdam ook elke week een vak vinden voor andere zaken, zoals algemene to do’s of boodschappenlijstjes. Ook krijg je bij deze planner een stickervel, waarmee je leuke dingen in de week extra leuk kunt maken. De planner bevat 64 weken.

> Vind de Maan Amsterdam planner bij bol.com

 

Hopelijk zul jij met behulp van deze top 7 weekplanners nooit meer een belangrijke afspraak missen! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte planners bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.