Ben je een echte game liefhebber of wil je juist starten met gamen, maar vind je een Playstation 5 een beetje aan de dure kant? Dan hebben we iets leuks voor je gevonden: je kunt tegenwoordig een PS5 huren. Hoe handig! Dan hoef je niet in één keer veel geld neer te leggen, maar kun je wel lekker gamen. Ideaal als je eerst even wil uitproberen of je het leuk vindt bijvoorbeeld. Hoe een playstation huren werkt, dat leggen we je hier uit.

> Of huur meteen een PS5 bij Grover

PS5 huren

Een PS5 huren is wat ons betreft een erg goede uitvinding. Je betaalt een bedrag per maand, waarvoor jij gebruik mag maken van de Playstation. Fijn dat je dan niet in één keer veel geld hoeft uit te geven. Een Playstation 5 kan best duur zijn namelijk.. Een ander voordeel van huren is dat je een abonnement afsluit voor een aantal maanden, dus zelf kan kiezen wanneer je de PS5 in huis wil hebben. Ben je meer een winter-gamer? Dan kun je er ook voor kiezen om de Playstation alleen in de winter te huren. Zonde als deze de rest van het jaar ongebruikt in de kast staat!

Voordelen van een PS5 huren:

  • Lage kosten per maand
  • Keuze om steeds dure en nieuwe modellen te kiezen
  • Beter voor het milieu; apparaten worden langer en vaker gebruikt
  • Zelf bepalen hoe lang je een apparaat wil gebruiken
  • Schadedekking

 

Playstation 5 huren bij Grover

Ps5 huren bij Grover

Bij Grover kun je allerlei elektronica huren, en dus ook een playstation. Stel, je wil een PS5 huren voor 12 maanden, dan betaal je slechts € 19,90 per maand. Hoe korter je huurt, hoe hoger de prijs per maand wordt. Logisch ook.. Heb je de Playstation een paar maanden gehad en bevalt het wel? Dan kun je jouw abonnement gemakkelijk verlengen.

Apparaten worden bij Grover zo lang mogelijk gebruikt. Om de apparaten weer opnieuw te kunnen verhuren, worden alle gegevens van het apparaat gewist, wordt het apparaat grondig gereinigd en eventueel gerepareerd. Zo is-ie weer klaar voor een nieuwe ronde!

> Playstation 5 huren bij Grover

 

Toch liever zelf een Playstation 5 kopen? Bekijk dan deze PS5 aanbieding.