Eén van de populairste cadeaus in december is en blijft de adventskalender. Als vrouw zie je door de bomen het bos niet meer, maar het aanbod mannen adventskalenders is helaas wat mager… Om je een handje te helpen bij het vinden van het perfecte kerst cadeau hebben we hieronder onze favoriete adventskalenders (2023) voor mannen op een rijtje gezet.

Of bekijk direct alle 2020 adventskalenders bij:

> Bol.com
> Douglas

 

Adventskalender mannen 2023 | Onze tips

Op zoek naar een leuke adventskalender voor mannen? Hieronder hebben we onze favorieten voor je verzameld. Helaas is veel van het adventskalender mannen aanbod al uitverkocht, maar we hebben toch nog wat leuke opties voor je kunnen vinden:

1. Douglas Christmas 2023 Men Adventskalender

Christmas 2023Men Adventskalendar

Heeft de man waarvoor jij op zoek bent naar een adventskalender een baard? En is hij altijd bezig met het uitzoeken van de beste groomingproducten. Deze grooming adventskalender van Douglas heeft 24 vakjes, waarachter de beste producten en gadgets verschuilen om je baard mee te verzorgen. En hij is ook nog eens feestelijk en mooi ontworpen.

> Bekijk deze adventskalender bij Douglas

2. Gadget adventskalender voor mannen

gadgets adventskalender mannen

Ben jij 0p zoek naar een adventskalender voor iemand die altijd op zoek is naar de nieuwste technologie en de vetste gadgets? Deze gadgets adventskalender heeft 24 verschillende vette gadgets, van technologie tot gereedschap en van sokken tot gadgets om mee te overleven in de natuur. Bijvoorbeeld een zakmes, waterdicht telefoonhoesje en glazenreiniger.

> Bekijk deze adventskalender bij Bol.com

3. Vis aasjes adventskalender 2023

vis aasjes adventskalender mannen

Is jouw man, vriend, broer of buurman helemaal gek van vissen? Dan is dit het ideale cadeau voor hem! De vis aasjes adventskalender bevat 24 kunstaasjes in allerlei verschillende kleuren en vormen. In de adventskalender zitten zowel zachte als harde vis aasjes, en zelfs lepels. Alles wat jouw visser nodig heeft dus!

> Bekijk deze adventskalender bij Bol.com

4. Adventskalender mannen 2023

adventskalender 2023 mannen

Ben je op zoek naar een veelzijdige adventskalender die voor iedere man wel leuk is? De algemene adventskalender mannen 2023 van Bol.com past dan perfect! Deze adventskalender heeft niet één thema, maar heeft allerlei kleine cadeautjes van verschillende soorten. Van sigaren en leuke bieropeners tot baardolie en douchegel, iedere dag is een verrassing met deze kalender.

> Bekijk deze adventskalender bij Bol.com

5. L’Oréal Men Expert Do It Yourself Adventskalender

L'Oréal Do It Yourself adventskalender

Ben voor een man op zoek die ervan houdt om zichzelf goed te verzorgen en verwend te worden met de lekkerste beauty producten? De L’Oréal Men Expert Do It Yourself adventskalender heeft 24 verschillende mini varianten van de lekkerste L’Oréal zeepjes, baardproducten, showergels, gezichtscrèmes en meer. Zo wordt je vriend echt verwend.

> Bekijk deze adventskalender bij Douglas

 

Kortom, er valt genoeg te kiezen dus. Of jouw vriend – of andere man waar je een cadeau voor zoekt – nou helemaal gek is van vissen, ervan houdt om zichzelf lekker in de watten te leggen of altijd op zoek is naar de nieuwste gadgets; voor iedere man is er wel een passende adventskalender. Ben je op zoek naar een adventskalender voor vrouwen? Dit zijn de mooiste make-up adventskalenders van 2023!