Zei er iemand ‘hittegolf’? Ja hoor, de zomer is begonnen en de temperaturen lopen op. Fijn als je tijd hebt om in het zonnetje te liggen, maar als je moet thuiswerken in de hitte is dit minder lekker. Een Dyson ventilator voorkomt dat je zwetend achter je laptop zit. En sommige ventilatoren zijn zelfs als kachel ventilator te gebruiken in de winter. Handig! Omdat het aanbod gigantisch is, hebben wij een Dyson ventilator top 5 voor je gemaakt.

Snel naar Dyson ventilator top 3:

  1. Dyson Pure Cool
  2. Dyson Purifier Hot + Cool
  3. Dyson Hot + Cool AutoReact

 

Of bekijk hier meteen alle Dyson ventilatoren
> Dyson  
> MediaMarkt

 

Dyson ventilator

De Dyson ventilatoren worden steeds populairder. De ventilator koelt de kamer supersnel, zonder daarbij geluid te maken. Dat maakt ‘m ook geschikt voor in de slaapkamer. Daarnaast hebben de Dyson ventilatoren, in tegenstelling tot de meeste ventilatoren, een strak design. Hij staat dus superchic in jouw woon-, slaap-, of werkkamer!

 

Waarom een Dyson?

  1. Snel en krachtig
  2. Mooi design
  3. Reinigt de lucht
  4. Draait rond
  5. Maakt weinig tot geen geluid

 

Dyson ventilator top 5

Hieronder vind je een top 5 van de beste Dyson ventilatoren 2024.

1. Dyson Pure Cool

Dyson Pure Cool

De Dyson ventilator cool houdt niet alleen de kamer koel tijdens warme dagen, maar reinigt ook meteen de lucht. Het is natuurlijk altijd prettig om een schone lucht in huis te hebben, maar extra fijn als je last hebt van hooikoorts! Het scheelt veel pollen in huis.

Je vindt de Dyson Pure Cool nu met maar liefst €100,- korting bij:
> Dyson
> MediaMarkt

2. Dyson Purifier Hot + Cool

Dyson hot + cool

De Dyson Hot + Cool verwarmt de ruimte in de winter, en zorgt voor verkoeling in de zomer. Deze topper heeft een stijlvol design en werkt bijna geruisloos. Op de laagste snelheidsstand maakt hij maar 40 dB aan geluid. Superfijn dus als je wil slapen of als je geconcentreerd wil werken of studeren!

Ook deze Dyson Pure Hot + Cool scoor je nu bij:
> MediaMarkt

3. Dyson Hot + Cool AutoReact

Dyson autoreact

De Dyson Hot + Cool AutoReact is iets prijziger dan bovenstaande ventilatoren. Maar de ventilator heeft ook meer functies. De Puifier Cool AutoReact vangt niet alleen allergenen en virussen op, maar ook stof! Dat doet-ie automatisch wanneer je ‘m aanzet. Wauw.

Shop de Dyson Hot + Cool AutoReact bij:
> MediaMarkt

 

Tip | Bekijk ook onze top 5 mobiele airco’s of top 5 mini airco’s

Hopelijk kan je met behulp van deze top 3 een keuze maken! De top 3 wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte ventilatoren bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.