Als je op jezelf gaat wonen, dan moet je er toch echt aan geloven: de was doen. Grote kans dat jouw ouders dit gewoon voor je deden toen je nog thuis woonde en als je het wel zelf deed kochten je ouders misschien alsnog het wasmiddel. Wassen is nodig, maar niet altijd even leuk. Je moet er tijd voor maken, en met een klein foutje is je favo shirt opeens twee maten kleiner. De trucjes zal je echt van je moeder moeten leren of jezelf aanleren, maar je kunt het jezelf in ieder geval wel voordeliger maken met de juiste wasmiddel aanbieding. Wij hebben de beste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.

 

Check meteen alle wasmiddel aanbiedingen bij
> Blokker
> bol.com

 

Direct naar:

  1. Neutral Vlb Wasmiddel aanbieding 1L 2x kleur en 1x fijne was
  2. Robijn Morgenfris Wasmiddel en Wasverzachter
  3. Omo Kleur Vloeibaar Wasmiddel – 6 x 19 wasbeurten
  4. Fleuril Renew Kleur wasmachine aanbieding

> Of bekijk andere was must haves

 

Wasmiddel aanbiedingen

Wasmiddel is één van de producten in huis die je echt nodig hebt, maar nog best wel wat geld kan kosten. Daarom kan het heel voordelig zijn om wasmiddel aanbiedingen in de gaten te houden. Ook als je nog een voorraad hebt staan maar er is een goede aanbieding, is het toch slim om het alvast te kopen. Uiteindelijk maak je het toch wel op en wasmiddel kan je onwijs lang bewaren. Daarom worden er ook vaak pakketten wasmiddel aangeboden waardoor de prijs uiteindelijk voordeliger is. Ook kun je ervoor kiezen om het samen met je huisgenoten aan te schaffen. Op bol.com vind je vaak veel goede wasmiddel aanbiedingen. Hieronder vind je de vier beste acties op dit moment.

1. Neutral Vlb Wasmiddel aanbieding 1L 2x kleur en 1x fijne was

wasmiddel-aanbieding-neutral

Door deze flessen in een pakket te kopen, betaal je wel 25% minder. Daarnaast koop je ook nog eens een zeer kwalitatief en duurzaam product. Je krijgt geen last van je huid doordat het wasmiddel hypoallergeen en dermatologisch getest is, en 0% kleurstoffen en parfum bevat. Daarnaast kent het veel kenmerken wat het product heel duurzaam maakt. Het is namelijk 97% biologisch afbreekbaar, gemaakt door plantaardige ingrediënten en de fles is gemaakt van 98% gerecycled plastic.

> Check dit voordelige pakket hier

2. Robijn Morgenfris Wasmiddel en Wasverzachter

wasmiddel-aanbieding-robijn

Met deze voordeelverpakking bespaar je wel 59%. Ja, dat lees je echt goed! En dat terwijl iedereen weet dat Robijn een goed merk wasmiddel is. Je krijgt drie flessen wasmiddel (allen goed voor 19 wasbeurten) en twee flessen wasverzachter (33 wasbeurten per fles). Je kan hier dus wel 60 wasbeurten mee doen! Jouw kleding wordt tijdens deze wasbeurten beschermd tegen slijtage en onaangename geurtjes, en zal daarna heerlijk ruiken naar een frisse geur. De flessen van Robijn zijn gemaakt van 100% gerecycled en 100% recyclebaar plastic.

> Scoor hier deze Robijn wasmiddel aanbieding

3. Omo Kleur Vloeibaar Wasmiddel – 6 x 19 wasbeurten

wasmiddel-aanbieding-omo

Zoals je in de titel kunt lezen, kun je veel wasbeurten vooruit met dit pakket. En dat met wel 60% korting! Dat is pas cashen. Is toch weer ongeveer €30,- dat je aan iets anders leuks kan uitgeven. Verder beschikt dit wasmiddel over waskrachtversterkers waardoor het heel effectief wast. Ook is dit wasmiddel zeer geschikt voor korte wasjes. De flessen zijn gemaakt van 70% gerecycled en 100% recyclebaar plastic. Wat wil je nog meer…

> Koop nu de wasmiddel aanbieding van Omo bij bol.com

4. Fleuril Renew Kleur wasmachine aanbieding

wasmiddel-aanbieding-fleuril

Deze vier flessen van Fleuril hebben allemaal genoeg wasmiddel voor 24 wasbeurten. Totaal 1oo wasbeurten dus! En dat voor maar €23,98 in plaats van €39,49. Het wasmiddel van Fleuril vernieuwt en strijkt de vezels glad. Daarnaast bestaan 90% van de ingrediënten van het wasmiddel uit natuurlijke stoffen.

> Schaf de aanbieding van Fleuril hier aan

Wasmiddel must haves

Naast het scoren van de beste aanbieding, zijn er ook een aantal andere handige producten om te hebben in een studentenhuis. Wasmiddel zelf is natuurlijk noodzakelijk voor het wassen, maar andere producten kunnen je het wel een stukje makkelijker maken. Om je hier een idee van te geven, worden hieronder een aantal van dit soort producten genoemd.

 

Hopelijk kun jij met behulp van deze beste wasmiddel aanbiedingen en must haves goed en makkelijk wassen! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte wasmiddelen bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.