Het is weer januari en dat betekent ijskoude nachten. Is jouw bed ook altijd zo koud als je erin stapt? Hoe lekker zou het zijn als je deze kunt voorverwarmen met een warm onderdeken. Er is niets lekkerder dan in de winter in een warm bed stappen. Maar een elektrisch deken is niet alleen lekker tijdens de koude maanden, een warm onderdeken is ook prettig als je rugpijn hebt. Warmte helpt de spieren ontspannen en vermindert pijn. Je kunt ‘m natuurlijk ook gebruiken op de bank of op een stoel. Om jou een handje te helpen hebben we de beste voor je op een rijtje gezet. Je vindt hier de top 5 elektrische onderdeken 1 persoons.

Of bekijk direct alle elektrische onderdekens voor 1 persoon bij:
> bol.com
> Blokker

 

Elektrische onderdeken 1 persoon

Tijdens de koude avonden en nachten is er niets lekkerder dan een warm bed. Om je bed op te warmen voordat je erin gaat liggen, kun je van tevoren een elektrisch onderdeken neerleggen. Deze zorgt ervoor dat je bed binnen no-time warm is. Zet ‘m 30 minuten voordat je gaat slapen alvast aan en leg dekens eroverheen, dan weet je zeker dat je bed snel lekker warm is. Ben je een avondje aan het bankhangen? Dan kun je ook lekker een elektrisch deken erbij pakken. Voordeel van een elektrisch deken is dat je niet de verwarming (heel hoog) hoeft aan te zetten. Een stuk energiezuiniger dus! Tip: ook lekker om tijdens het thuiswerken of studeren over je heen te leggen.

 

Top 5 elektrische onderdeken 1 persoon

Wij zijn op zoek gegaan naar de beste elektrische onderdekens. Je vindt de beste dekens hieronder.

1. Monzana Warmtedeken

Monzana Warmtedeken

Dit elektrische warmte deken ziet er niet alleen supermooi uit, maar is ook heerlijk zacht. Het deken bestaat uit drie lagen en je kunt kiezen tussen vijf warmtestanden. Handig dus als je het niet té warm wil krijgen. Met de automatische uitschakelfunctie zorg je ervoor dat het deken niet onnodig lang aan blijft staan. Ook handig: je kunt ‘m makkelijk weer opbergen in de bijgeleverde tas.

> Bekijk het Monzana warmtedeken bij bol.com

 

2. Nedis Elektrische Deken

Nedis Elektrische Deken

Dit heerlijke flanel-fleece deken zorgt ervoor dat je het lekker warm hebt deze winter. Het deken kun je makkelijk bedienen met de regelaar. Je kunt kiezen uit negen (!) verschillende warmtestanden en een timer zetten zodat deze vanzelf weer uit gaat. En, door de mooie stof en leuke kleur is deze ook zeer geschikt voor op de bank.

> Bekijk de Nedis Elektrische Deken

 

3. Inventum HN135 Elektrische onderdeken

Inventum HN135 Elektrische onderdeken

Dit heerlijke onderdeken is perfect om jouw bed mee op te warmen. Je kunt kiezen tussen drie verschillende warmtestanden. Het Inventum warmtedeken is zacht, een leuk kleurtje en lekker warm. Ideaal voor deze winter.

> Bekijk het Inventum elektrische onderdeken bij bol.com

 

4. Esperanza EHB002 Elektrische Onderdeken

Esperanza EHB002 Elektrische Onderdeken

Een praktisch onderdeken, vooral bedoeld voor in bed. Dus niet per se voor op de bank. De deken heeft drie verschillende warmte standen en warmt snel op.

> Bekijk de Esperanza EHB002 Elektrische Onderdeken bij Blokker

 

5. Medisana HU 665 onderdeken

Medisana HU 665 onderdeken

Een eenvoudig elektrisch onderdeken die jouw bed snel opwarmt. Het deken is lekker zacht en gaat automatisch uit na 180 minuten. Handig!

> Bekijk de Medisana HU 665 onderdeken bij bol.com

 

Hopelijk heb je dankzij deze top 5 een heerlijk deken gevonden voor deze koude nachten! Toch niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens naar deze elektrische dekens voor op de bank of tweepersoons elektrische dekens.

 

Elektrische onderdeken 1 persoons top 5:

  1. Monzana Warmtedeken
  2. Nedis Elektrische Deken
  3. Inventum HN135 Elektrische onderdeken
  4. Esperanza EHB002 Elektrische Onderdeken
  5. Medisana HU 665 onderdeken