Festival oordoppen zijn tegenwoordig onmisbaar. Een festival is natuurlijk een onvergetelijke dag, alleen je oren moeten het wel kunnen vergeten. Het geluid op festivals kan soms zo hard zijn dat het zowel op korte als lange termijn schadelijke gevolgen kan hebben voor je gehoor. Zo kan je na vijf minuten al gehoorschade oplopen, waar je de rest van je leven niet meer vanaf komt. Dit moet natuurlijk geen effect hebben op jouw dag, waardoor je het best met oordoppen naar een festival kunt gaan. En hoe handig is het als hier een koord aan vast zit? Dan raak je ze in ieder geval niet meer kwijt! In dit artikel vind je 8 goede festival oordoppen met koord en waar je op moet letten.

Of bekijk meteen alle festival oordoppen bij:
> bol.com
> Coolblue

 

Inhoud

> 8x tips beste festival oordoppen met koord
> Festival oordoppen met koord | Waar let je op?

 

8x tips beste festival oordoppen met koord

Er bestaan heel veel oordoppen die je kunt gebruiken bij een festival of tijdens een andere situatie met harde geluiden. De keuze is groot, waardoor het ook erg lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Om je hier een handje bij te helpen, hebben wij 8 tips voor je verzameld. Dit zijn allemaal oordoppen die goede recensies hebben en goed uit ons grondige onderzoek zijn gekomen. Check ze hieronder!

1. DEENY oordoppen

festival-oordoppen-met-koord-deeny

De DEENY oordoppen zijn speciaal ontworpen voor festivals. Dit zie je terug in de speciale filter in de oordoppen. Deze filter vermindert het volume van de muziek, alleen dit gaat niet ten koste van de kwaliteit van de muziek. Ook kun je met deze filter de mensen om je heen nog goed verstaan. Ideaal! Verder zijn ze gemaakt van zacht materiaal waardoor ze comfortabel in je oren zitten. De oordoppen van DEENY zijn dé oordoppen voor op een festival!

Bekijk de DEENY oordoppen bij:
> bol.com

2. Musicians oordoppen

festival-oordoppen-met-koord-musician

Ook de nummer 2 in dit toplijstje is speciaal ontworpen voor festivals en muziekconcerten. Door het speciale akoestische filter in de oordopjes kun op een veilige maar goede manier genieten van de muziek. Het behoudt de kwaliteit van de muziek en het vermindert pieptonen. De oortjes zijn comfortabel ontworpen met drie lamellen die perfect in je oor passen. Ten slotte zijn de oortjes bijna onzichtbaar.

Bekijk de Musicians oordoppen bij:
> bol.com

3. Uvex oordoppen

festival-oordoppen-met-koord-uvex

Deze hippe oordoppen zitten vast aan een handig draagkoord. Wanneer je even naar buiten loopt of weggaat van de harde muziek op een festival, kun je de oordoppen gemakkelijk uit doen en aan het koord laten hangen. Zo raak je ze niet kwijt als je even een gesprek wil voeren met iemand. Daarnaast maakt deze groene kleur jouw vrolijke festivals-outfit helemaal af!

Bekijk de Uvex oordoppen bij:
> bol.com

4. Silverline oordoppen doos

festival-oordoppen-met-koord-silverline

De Silverline oordoppen doos is weer een net wat ander product dan de eerdere in dit toplijstje. Waar de anderen namelijk herbruikbare oordoppen zijn, zijn dit wegwerp-oordoppen. Je gebruikt een setje één keer, en na afloop van het festival gooi je ze gewoon weg. Geen probleem, want in deze doos zitten wel 200 paar oordoppen. Hier kun je dus wel even mee vooruit!

Bekijk de Silverline oordoppendoos bij:
> bol.com

5. Alpine WorkSafe Oordoppen

festival-oordoppen-met-koord-alpine

Alpine is een heel bekend en betrouwbaar merk als het gaat om oordoppen. Deze oordoppen zijn dan wel niet speciaal ontworpen voor festivals, maar zijn wel heel kwalitatief en fijn in gebruik. De oordoppen zijn gemaakt voor harde geluiden tijdens werk, maar het beschermen van je gehoor werkt natuurlijk ook goed tijdens een festival. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof thermoplastisch elastomeer materiaal, waardoor ze extra lekker zitten.

Bekijk de Alpine WorkSafe oordoppen bij:
> bol.com

6. Honeywell oordopjes

festival-oordoppen-met-koord-honeywell

Ook deze oordoppen kun je na verloop van tijd weggooien. Maar dat is natuurlijk geen probleem! In dit pakket zitten wel 50 paar oordoppen, waardoor je op ieder festival weer een nieuwe kunt gebruiken. Wel zo hygiënisch toch? Alle oordopjes kun je vastmaken aan het meegeleverde koord.

Bekijk de Honeywell oordopjes bij:
> bol.com

7. Moldex oordoppen

festival-oordoppen-met-koord-moldex

Ook de nummer 7 zijn wegwerp oordopjes. In dit pakket krijg je 50 paar oordopjes, die je kunt gebruiken op een festival, een feestje, tijdens het klussen, slapen of tijdens andere situaties waarbij je je oren wil beschermen tegen harde geluiden. De mooie groene kleur oordopjes maak je gemakkelijk vast aan het meegeleverde koord, waardoor je ze niet snel kwijt raakt. Verder zijn ze gemaakt van foam en hierdoor voelen ze comfortabel aan in je oren.

Bekijk de Moldex oordoppen bij:
> bol.com

8. Elacin oordoppen

festival-oordoppen-met-koord-elacin

De nummer 8 van dit toplijstje is zeker niet de minste! Ook de Elacin oordoppen zijn een echte aanrader van ons. De oordoppen beschikken over een akoestische filter, gebaseerd op de core helix technologie. Hierdoor blijven omgevingsgeluiden hoorbaar en kun je jouw mede festivalgangers nog gewoon verstaan. En dat terwijl je oren wel beschermd worden tegen harde geluiden en muziek! De oordoppen zijn gemaakt van zacht cytotoxiciteit-vrije thermoplastisch elastomeer.

Bekijk de Elacin oordoppen bij:
> bol.com

 

Tip | Bekijk hier onze top 5 beste comfortabele oordoppen

 

Festival oordoppen met koord | Waar let je op?

Zoals je hierboven gelezen hebt, is er een groot aanbod aan oordopjes. Niet alleen voor festivals, maar ook voor het slapen of tijdens werk. Hoe kies je dan de juiste oordopjes uit? Om door deze berg oordopjes heen te gaan en een weloverwogen keuze te maken, is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Welke aspecten maken een oordopje nu de juiste? Dit lees je in de onderstaande punten:

 • Houd het goed geluid tegen? Het is natuurlijk het allerbelangrijkst dat de oordopjes doen wat ze moeten doen, houden ze voldoende geluid tegen? Zo kun je speciale oordopjes kopen voor festival muziek of voor werk.
 • Zitten de oordopjes goed? Naast de kwaliteit moeten de oordoppen natuurlijk ook goed zitten. Ze moeten comfortabel in je oor zitten, waardoor je eigenlijk nauwelijks voelt dat ze erin zitten. Daarnaast moeten ze natuurlijk goed in je oor blijven zitten. Anders verlies je ze misschien!
 • Over verliezen gesproken, een koord kan een handige toevoeging zijn aan je oordopjes. Als ze er dan uitvallen, ben je het oortje niet meteen kwijt. Ook kun je ze gemakkelijk even uit doen als je op een stillere plek bent of je in gesprek bent met iemand.
 • Wil je extra functies? Zoals speciale technieken voor muziek. Sommige oortjes zijn zo gemaakt dat de muziek nog wel hard genoeg door de oordopjes heen komt. En dat zonder je oren te beschadigen. Ideaal!
 • De prijs. Hoeveel geld wil je uitgeven aan oordopjes? Wil je in één keer investeren in duurdere oordopjes, of wil je vaker wat goedkopere aanschaffen? Dit is maar net waar je zelf behoefte aan hebt.
 • Wil je wegwerp oordopjes of oordopjes die je meerdere keren wil gebruiken? Ook dit hangt af van je persoonlijke voorkeur.

 

8x tips beste festival oordoppen met koord

 1. DEENY oordoppen
 2. Musicians oordoppen
 3. Uvex oordoppen
 4. Silverline oordoppen doos
 5. Alpine WorkSafe Oordoppen
 6. Honeywell oordopjes
 7. Moldex oordoppen
 8. Elacin oordoppen

 

Tip | Check de top 7 beste festival dop hier!