Gisteren was het dan eindelijk zover… De uitslagen van de eindexamens werden bekend gemaakt. Iedereen die deze dag ooit heeft meegemaakt, weet hoe spannend deze dag was en waar hij of zij was tijdens het horen van de uitslag. Voor velen is dit namelijk het spannendste telefoontje uit zijn of haar jeugd. Heb jij dit gisteren doorstaan met positief nieuws? GEFELICITEERD! Geniet van een extra lange welverdiende vakantie voordat het echte werk gaat beginnen…

200.000 Kandidaten

Dit jaar hebben ruim 200.000 scholieren eindexamen gedaan. Volgens de statistieken van Onderwijs in Cijfers slaagden de afgelopen 3 jaar steeds 92% of meer van de scholieren voor hun eindexamen. Zal dit jaar ook weer meer dan 92% van de kandidaten geslaagd zijn? Laten we het hopen!

Toekomstig student

Heb jij voor het komende jaar ervoor gekozen om een studie te gaan volgen? Wij wensen je heel veel succes tijdens deze studie! Maar vooral wensen wij je heel veel plezier! Het studentenleven mag dan soms heel erg zwaar zijn… Het is vooral een erg leuke tijd waarin je veel nieuwe dingen ontdekt en leuke mensen leert kennen!

Tussenjaar

Is het voor jou een beetje te veel van het goede om gelijk weer de boeken in te duiken en heb je gekozen voor een tussenjaar? Maak er het jaar van je leven van! Een tussenjaar is het ideale moment om bijvoorbeeld die reis te maken waar je al jaren van droomt. Mocht je nog opzoek zijn naar tips voor een tussenjaar in het buitenland? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar deze tips en top bestemmingen op VakantieDealz.