Breng jij veel tijd door aan je bureau? Schoolverslagen schrijven, een scriptie maken, thuis werken of gamen, tekenen en nog meer. Misschien dat het nu in de zomervakantie wel meevalt, maar als school straks weer begint zul je vast weer vaak aan je bureau zitten. Grote kans dus dat jouw bureau er niet altijd even netjes uitziet. Overal pennen, papieren, stiften, een agenda of alles wat jij nodig hebt op je bureau. Deze chaos kan heel afleidend zijn en je kan snel dingen kwijt raken. De perfecte oplossing hiervoor is een bureau organizer. Vandaar deze top 7 bureau organizer!

Bekijk meteen alle bureau organizers
Leenbakker | Blokker | bol.com

 

Snel naar:

  1. QUVIO Bureau organizer
  2. Pennenbakje van bamboe hout
  3. QUVIO Brievenbak
  4. QUVIO Tijdschriften organizer
  5. Decopatent 5 Delige Bureau Organizer SET
  6. Bureauset groen van metaal met prullenbak en pennenbakje
  7. Fleau Home Bureau Organizer

 

Bureau organizer | Wat is het?

Een bureau organizer is eigenlijk een opbergbak voor alle spullen op je bureau. Ideaal dus voor op jouw werk- of schoolbureau. Wanneer al je spullen netjes in een bakje, een lade of een houder zitten, kan jij je veel beter focussen op je (school)werk. Daarnaast verspil je geen tijd aan het zoeken van al je spullen, de juiste papiertjes of die ene fijne pen. Die staan allemaal op hun eigen plekje in je bureau organizer. Kortom, een bureau organizer helpt jou met een geordend bureau.

 

Bureau organizer | Top 7

Doordat er veel verschillende bureau organizers zijn en het wellicht lastig kan zijn om de beste uit te kiezen, hebben wij een top 7 voor je gemaakt. Zo vind je hopelijk snel de beste voor jouw werk- of studeerplek!

1. QUVIO Bureau organizer

bureau organizer quvio

Deze bureau organizer is heel praktisch doordat hij verschillende opbergfuncties heeft. Zo heeft hij vijf vakken, een kleine lade en een plankje. Je pennen, kladblokken en blaadjes kun je hier allemaal gemakkelijk in kwijt. Doordat dit model doorzichtig is kun je je spullen ook nog eens goed terugvinden.

> Bekijk de QUVIO bureau organizer bij Leenbakker

2. Pennenbakje van bamboe hout

bureau organizer pennenbakje

Zoek je iets om je spullen in op te bergen op je bureau dat er ook heel leuk uitziet? Dan is dit pennenbakje precies wat je wil. Door het bamboe hout heeft hij namelijk een mooi design. Daarnaast is hij heel compact zodat hij weinig plek inneemt op je bureau. Toch zitten er wel negen vakjes in waardoor je wel al je pennen, potloden, markeerstiften of zelfs een notitieblokje erin kunt doen.

> Check dit pennenbakje bij de Blokker

3. QUVIO Brievenbak

bureau organizer brievenbak

Zijn het bij jou vooral papieren en documenten die de rommel veroorzaken op je bureau? Dan is dit één van de beste opties voor jou. De brievenbak heeft laden waar papier of documenten van A4 formaat inpassen. Doordat de organizer drie laden heeft kun je je papieren gemakkelijk uit elkaar houden en terugvinden. Ideaal toch?

> Shop de Quvio brievenbak bij Leenbakker

4. QUVIO Tijdschriften organizer

bureau organizer tijdschriften

Als je het fijner vindt om je papieren en documenten staand te bewaren, kun je ook gaan voor de Quvio tijdschriften organizer. Je kunt hier uiteraard niet alleen tijdschriften inzetten, maar ook brieven, documenten, folders of andere papieren. Het voordeel van je papieren zo bewaren is dat je het er ook nog eens leuk uit kan laten zien door een leuk papier uit te kiezen voor de voorste. Daarnaast kun je het door de drie vakken goed organiseren en kun je alles goed terugvinden.

> Check de tijdschriften organizer hier bij Leenbakker

5. Decopatent 5 Delige Bureau Organizer SET

bureau organizer set bol.com

Heb jij veel pennen/potloden/kladblokjes én veel papieren en documenten, dan is een set voor jou zeker het overwegen waard. De vijf delen zijn: een pennenbak, brievenhouder, drie laags brievenbak, een memobox en een paperclip houder. De gehele set is gemaakt van mesh metaal, waardoor hij lang meegaat en er mooi uitziet op je bureau. Helemaal leuk: de set is ook nog eens in de aanbieding bij bol.com!

> Scoor de set van Decopatent met korting bij bol.com

6. Bureauset groen van metaal met prullenbak en pennenbakje

bureau organizer set blokker

Een andere set dat kan dienen voor alle verschillende spullen die op je bureau kunnen liggen, is de bureauset van de Blokker. Naast een pennenbakje, papierstandaard en een houder voor notitie blaadjes, zit hier ook een prullenbak bij in dezelfde kleur.

> Bekijk de groene bureau organizer zet bij de Blokker

7. Fleau Home Bureau Organizer

bureau organizer fleau

Als jij normaal gesproken extreem veel rommel op je bureau hebt liggen, is deze bureau organizer wellicht een goede keuze voor jou. Door de 12 vakjes passen hier namelijk heel veel pennen, potloden, stoften, scharen enzovoort in. Ook zit er een lade in, waar je je spullen in kan leggen die niet in het zicht hoeven te liggen. Door het hout met een eiken kleur heeft deze bureau organizer ook nog eens een mooi design.

> Schaf de Fleau Bureau organizer aan bij bol.com

 

Hopelijk kan jij met behulp van deze top 7 bureau organizers de orde terugvinden op jouw bureau! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte bureau organizers bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.