Je hebt eindelijk een nieuw plekje gevonden om te wonen, en dan moet je natuurlijk gaan verhuizen. Dit is nog een hele klus, al helemaal als je familie ergens anders in Nederland woont. Het is bijna niet te doen om alleen en zonder de juiste middelen al je spullen te verhuizen naar een ander plekje. Gelukkig hoeft dat ook niet! Student verhuizers in Utrecht zijn nu precies wat jij nodig hebt. Zij begrijpen precies jouw behoeftes en wensen in deze hectische tijd. 

 

Wat doen student verhuizers in Utrecht? 

Student verhuizers in Utrecht doen eigenlijk precies wat in de naam staat, ondersteunen bij het verhuizen. Ze ontzorgen je in een tijd die meestal veel te druk is, maar eigenlijk leuk hoort te zijn. Waarschijnlijk ben jij in deze tijd wel blij dat je iets gevonden hebt waar je tevreden mee bent, dus houd dat blije gevoel vast door de stomme klusjes uit te besteden aan student verhuizers. De meeste student verhuizers in Utrecht kunnen je helpen met een verhuizing binnen Utrecht, maar ook erbuiten. Daarnaast houden student verhuizers in Utrecht rekening met het feit dat je een student bent. Je kunt genieten van een goedkope verhuizing waarbij je wel volledig ontzorgd wordt. Dit komt omdat de student verhuizers in Utrecht werken met studenten zelf. Hierdoor is het een stuk goedkoper en kan het ook nog eens super gezellig zijn! Ook zijn studenten vaak net zo flexibel in tijd als jij, en kunnen ze soms wel 7 dagen in de week helpen met een verhuizing. Natuurlijk zijn de studenten wel fit en weten ze waar ze mee bezig zijn, want er moet natuurlijk wel voorzichtig worden omgegaan met je spullen. 

 

Welke studenten verhuizers Utrecht zijn er?

Nu je bovenstaande gelezen hebt ben je waarschijnlijk super enthousiast geworden om student verhuizers in Utrecht in te huren voor jouw verhuizing. Maar welke student verhuizers zijn er?

1. Studentenkarwei

Om te beginnen is Studentenkarwei in Utrecht zo’n bedrijf die zelf studenten inhuurt om jou te helpen met de verhuizing. Omdat zij dit tegen een betaalbaar tarief doen, blijft het voor jou ook een betaalbaar tarief. Maar ze leveren natuurlijk wel dezelfde kwaliteit als een erkende verhuizer, maar dan voor de helft van de prijs. Een ervaren verhuisspecialist werkt altijd samen met de studenten om de kwaliteit zo hoog te houden.

2. VBU

Een ander bedrijf dat hoog scoort in het goedkoop helpen verhuizen, is de VBU. Bij hen kun je ook online goedkoop verhuismateriaal bestellen, zodat je rustig je spullen veilig in kan pakken voor de verhuizing. Daarna ontzorgen ze je natuurlijk volledig bij het verplaatsen van je spullen naar een nieuw plekje.

3. De Studentenverhuizers

Bij de Studentenverhuizers kun je kiezen voor het complete plaatje. De gehele verhuisservice is beschikbaar door middel van zelf opgeleide studenten. Hierbij kun je denken aan inpakken, sjouwen, transporteren, klusjes zoals muren witten, verhuur van verhuismaterialen en het ontruimen van je oude kamer. En dat allemaal voor een scherpe prijs!

 

Klinkt een studenten verhuizer Utrecht wel als iets voor jou? Vraag via de website van de aanbieders vrijblijvend een offerte aan. Of zie jij jezelf wel werken voor een studenten verhuizer? Kijk ook dan eens op de website van de studenten verhuizers!